رابطه نا مشروع

 

نامشروع  در لغت به معنی غیر قانونی و خلاف شرع است رابطه نامشروع در مقابل رابطه مشروعقرار دارد و منظور از آن رابطه بین زن و مردی است که باهم ازدواج نکرده اند و در روابطخود ، مرزهای قانونی و شرعی را رد کرده اند . تشخیص این که به چه رابطه هایی روابط نا مشروع می گویند​با عرف است .

رابطه نامشروع در ازدواج مانند یک جرم دارای مجازات است.

معنی نامشروع چیست؟

نامشروع در فرهنگ نامه دهخدا این گونه تعریف شده است : “خلاف شرع ، ناروا و ممنوع ” . در اصطلاح حقوقی نامشروع به معنی غیر قانونی است و رابطه نامشروع رابطه ای است که در خارج از رابطه قانونی باشد و قانون گذار آن را جرم انگاری کرده و برای آن مجازات تعیین کرده است. 

رابطه نامشروع طیف گسترده ای از روابط بین زن و مردی است که رابطه زوجیت بین آن ها وجود ندارد و در قانون از زنا جدا شده است لذا منظور از رابطه نامشروع ، را بطه نامشورعی است که شامل زنا نشود ، می باشد . زنا  که در قانون به چند دسته تقسیم می شود ، با انجام یک نوع رابطه جنسی مشخص است به اسم جماع است که در قانون این گونه تعریف شده است : ” دخول اندام تناسلی مرد به اندازه ختنه گاه در قبل یا دبر زن ” 

رابطه نامشروع دون زنا ، هر گونه ارتباط منافی میان زن و مردی است که ازدواج نکرده اند که کمتر از زنا باشد ، است مانند معاشقه ، بوسیدن ، بغل کردن و حتی رابطه نامشروع تلفنی هم از مصادیق رابطه نامشروع کمتر از زنا بوده و از مستوجب مجازات تعزیری می باشد .

بنابراین در مقام جمع بندی می توان گفت که نامشروع به معنی غیر شرعی است و در پاسخ به این که در اصطلاح حقوقی ، به چه رابطه هایی روابط نا مشروع می گویند باید گفت که هر گونه رابطه نامتعارف بین زن و مردی که ازدواج نکرده اند ، رابطه نامشروع است .

مصادیق ارتباطات نامشروع:

• اعمال دون زنا

• ملامسه (لمس کردن)

• مصافحه (دست دادن و روبوسی)

• مقابله (مواجهه و رویارویی)

• بوسه توام با شهوت

• حضور بانوان در انظار عمومی بدون حجاب شرعی

• تاسیس مراکز فساد

• پوشش نامناسب و آرایش غلیظ منجر به فساد

• انتشار محتوای مبتذل و کسب درآمد از طریق آن

• اشاعه فساد و شهوت در جامعه

• تن فروشی

رابطه نامشروع چیست ؟

 رابطه نامشروع در قانون مجازات اسلامی  به این صورت تعریف شده است که :« هرگاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل (بوسیدن) یا مضاجعه (همبستری و همخوابگی) شوند به شلاق تا 99 ضربه محکوم می شوند و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه کننده تعزیر می شود.

عقله چیست ؟

 در شرع و قوانین کشور ما که بر مبانی فقهی و شرعی استوار میباشد ، تنها روابط بین زن و مرد در چهارچوب ازدواج و صیغه عقد ازدواج اعم از موقت و دائم به رسمیت شناخته شده و هر نوع رابطه خارج از این چهارچوب نامشروع تلقی شده و دارای مجازات از پیش تعیین شده مندرج در ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی می باشد.

رابطه نامشروع در قانون:

بر اساس ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی، «اگر زن و مردی بدون عقد و ازدواج مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل به معنای بوسیدن یا مضاجعه به معنای با هم خوابیدن و هم ‌بستر شدن بدون دخول شوند، به مجازاتی تا ۹۹ ضربه شلاق محکوم خواهند شد و در صورتی که عمل با عنف و اکراه باشد، یعنی رابطه نا مشروع به زور و با اعمال خشونت از سوی یکی از طرفین انجام شده باشد فقط اکراه کننده مجازات خواهد شد.»

مجازات رابطه نامشروع چیست؟

ارکان و شرایط تشکیل دهنده جرم رابطه نامشروع:

• عنصر قانونی جرم رابطه نامشروع:

رکن قانونی این جرم ماده ۶۳۷ قانون مجازات می‌باشد. مطابق ماده «هر گاه زن و مردی که بین آن‌ها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد، فقط اکراه کننده تعزیر می‌شود.

• عنصر مادی جرم رابطه نامشروع:

عنصر مادی این جرم مشمل بر رفتار مجرمانۀ مرتکب جرم، موضوع جرم و شرایط و اوضاع و احوال لازم برای تحقق جرم است. عنصر مادی جرم مذکور از نوع فعل مثبت بوده و شامل هر نوع عملی است که منافی عفت عمومی تلقی گردد و صرف تنها بودن زن و مرد در پارک یا در ماشین و نشستن دو نامحرم و یا قدم زدن ایشان نمی‌تواند عنصر مادی جرم رابطه نامشروع تلقی گردد.

 فعل مثبت :

بر اساس ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی رفتار مجرمانه این جرم یکی از افعال مثبت مادی لمسی چون « تقبیل و مضاجعه و غیره » می‌باشد که تقبیل در لغت به معنی بوسیدن زن و مرد می باشد. مضاجعه به معنی همبستر شدن زن و مرد می باشد.

مصادیق و موارد ذکر شده در ماده ۶۳۷جنبه تمثیلی دارند نه حصری. رفتار مجرمانه  باید به صورت فعل مادی مثبت صورت پذیرد و با ترک فعل محقق نمی شود.

•عنصر معنوی جرم رابطه نامشروع:

عنصر معنوی جرم، اراده ارتکاب آن و عمد در انجام عمل منافی عفت می‌باشد و جهت وقوع این جرم، فقط نیاز به سوءنیت عام است و نیازی به سوءنیت خاص جهت انجام جرم رابطه نامشروع نیست.

تفاوت روابط نامشروع با زنا؟

رابطه نا مشروع با زنا متفاوت است. در ‌واقع زنا یک جرم حدی است و در آن زن و مرد نامحرم با یکدیگر از مهبل یا مقعد نزدیکی دارند که مجازات آن با توجه به مجرد یا متاهل ، محصن یا غیر محصن و… می‌تواند شلاق ،اعدام یا رجم باشد که البته حکم رجم (سنگسار) به دلایل و فشارهای نهادهای حقوق بشری عملا قابلیت اجرایی خود را در سال‌های اخیر از دست داده است و تبدیل به حکم اعدام می‌شود. اما روابط از نوع نامشروع شامل روابط فیزیکی مانند بوسه، بغل، دست دادن، هم آغوش شدن و مواردی نظیر اینهاست که به رابطه جنسی منجر نشود. همچنین رفتارهایی مانند دوستی دختر و پسر نامحرم با‌هم، ارتباط تلفنی، اینترنتی یا مجازی زن و مرد نامحرم، قرار ملاقات‌های نامتعارف و خارج از عرف جامعه در کافی شاپ، پارک و سایر مکان‌ها و اعمالی شبیه اینها می‌تواند در زمره روابط از نوع نامشروع قرار بگیرند. در واقع هر گونه روابط متعارض و مخالف با عرف که از سوی زن و مرد نامحرم سر ‌بزند، در صورت اثبات می‌تواند در دایره روابط نامشروع قرار بگیرند.

انواع زنا:

اثبات جرم زنا به آسانی نبوده و قانونگذار به جهت پیشگیری از تهمت های ناروا و نسبت دادن آسان جرم زنا به افراد جامعه ، و همینطور مجازات سنگین آن ، در اثبات این جرم سختگیری به خرج داده است.

• زنای محصنه یا محصن

اگر یک زن متأهل با وجود شرایط مذکور زنا کند، به فعل رخ داده زنای محصنه گفته می‌شود و اگر زانی مرد متاهل باشد زنای محصن گفته می‌شود.

• زنای غیر محصنه

زنای غیر محصنه به زنایی گفته می شود که محصنه نیست. زنای غیر محصنه به دو دسته تقسیم می شود :

زنای غیر محصنه فرد متاهل :

به این ترتیب که اگر فرد متاهلی به دلیل غیبت طولانی همسرش یا بیماری او و مواردی از این دست، نتواند با او رابطه جنسی داشته باشد، زنا غیر محصنه خواهد بود .

 زنای غیر محصنه فرد مجرد :

در زنای غیر محصنه فرد مجرد، فرد به اراده خودش اقدام به برقراری رابطه زنا می کند.

• زنای به عنف

زنای به عنف به این شرح است که به صورت اجباری صورت گرفته و یکی از دو طرف رضایتی به عمل ندارند برای نمونه زمانی که مردی به زنی تجاوز می کند در زمانی که به زور عمل انجام می شود و اگر زن تسلیم گردد در این مورد نیز باز زنا صورت گرفته است.

راه های اثبات زنا:

• شهادت شهود

برای شهادت شهود بایستی حضور 4 مرد عادل که انجام زنا را دیده باشند یا 3 مرد و 2 زن انجام زنا را دیده باشند زنا ثابت می گردد.

• اقرار طرفین

اقرار طرفین در این مورد خود فردی که عمل زنا را انجام داده باید اقرار به انجام چنین کاری کرده باشد در این صورت ثابت می گردد و می بایست شخصی که اقرار به زنا کرده دارای شرایط ذیل باشد :

اولا شخصی که اعتراف به زنا می کند عاقل و بالغ باشد.

 فرد باید با اراده خودش اقرار به زنا کند و در این کار اختیار داشته باشد.

فرد باید 4 مرتبه به اینکه زنا کرده است اقرار کند اقرار کمتر یعنی دو یا سه مرتبه، موجب اثبات زنا نمی شود.

اقرار باید حتما نزد قاضی باشد، اقرار نزد سایر افراد اعتباری ندارد.

•علم قاضی

به نوعی به قاضی ثابت شود که جرمی رخ داده است همچنین یکی از راه های اثبات زنا نیز علم قاضی می باشد برای مثال فیلم ، عکس و ضبط صدا زمانی که برای قاضی محرز شود به واسطه آن زنا رخ داده قاضی می تواند حکمی بر مبنای زنا صادر نماید.

 مجازات جرم رابطه نامشروع چیست؟

مجازاتی که به موجب ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی برای جرم روابط نامشروع تعیین کرده، ۹۹ ضربه شلاق تعزیری است و هرگاه عمل رابطه نامشروع در ملاء عام و اماکن عمومی انجام شود علاوه بر ۹۹ ضربه شلاق، مجازات حبس از ده روز تا دو ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق بیشتر نیز در انتظار مجرم است. البته محکومیت به جرم روابط از نوع نامشروع هیچ گونه سابقه کیفری برای شخص ندارد.

مجازات رابطه نامشروع در قانون

مدارک لازم برای اثبات رابطه نامشروع چیست؟

اقرار متهم نزد قاضی یا شهادت دو مرد عادل یا علم قاضی مطابق با گزارش ضابطان از ادله اثبات جرم روابط نامشروع به شمار می‌رود.طبق ماده ۲۴۱ قانون مجازات اسلامی  «اگر ادله و مدارک اثبات برای وقوع جرائم منافی عفت موجود نباشد و متهم انکار نماید، هر گونه تحقیق و بازجویی به منظور کشف امور پنهان و پوشیده از انظار، ممنوع است. مگر در مواردی که احتمال ارتکاب جرم از طریق عنف، اکراه، آزار، ربودن و اغفال داده شود. هرچند اگر جرم رابطه نا مشروع دارای شاکی خصوصی باشد دادگاه موظف است به شکایت شاکی با مدارکی که ارائه می نماید رسیدگی کند.»

مراحل اثبات روابط نامشروع مجازی چیست؟

اثبات روابط از نوع نامشروع در فضای مجازی و مدارک لازم برای اثبات رابطه نامشروع پیامکی و تلفنی به شرح زیر است.روابط نامشروع، روابطی فراتر از ارتباط فیزیکی زن و مرد نامحرم را دربرمی‌گیرد و ارتباطات نامتعارف با محتواهای مخالف با عرف جامعه از طریق شبکه‌های اجتماعی از قبیل اینستاگرام، تلگرام و ارسال پیامک و ارتباط تلفنی را هم شامل می‌شود.در مورد جرائمی از قبیل رابطه نامشروع پیامکی، تماس تصویری یا مکالمات نامشروع تلفنی، شاکی باید به دادسرا مراجعه نموده و با طرح شکایت، درخواست تعقیب مرتکب یا مرتکبین را داشته باشد.در رابطه با مدارک و ادله اثبات این نوع جرائم می‌توان به اسکرین شات از صفحه‌های چت، پرینت تماس‌های تلفنی و پیامک‌های افراد استناد کرد. البته با توجه به این که این داده‌ها در زمره‌ داده‌های شخصی افراد جای می‌گیرد، دسترسی به آن‌ها با دستور مقام قضایی میسر خواهد بود. نکته دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد این است که این مدارک به تنهایی کافی نیستند و ضروری است که ادله دیگری موجود باشد.

رابطه نامشروع موجب از هم فروپاشیدن زندگی مشترک می‌شود. در این مقاله در خصوص حکم رابطه نامشروع با رضایت طرفین توضیحات کاملی ارائه دادیم.

حکم رابطه نامشروع زن شوهردار و مرد متاهل چیست؟

برای بسیاری این سؤال مطرح است که مجازات رابطه نامشروع زن شوهردار چیست؟ در پاسخ باید بگوییم که زن شوهردار و مرد متاهل اگر مرتکب جرم روابط نامشروع شوند براساس ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی به تحمل ۹۹ ضربه شلاق محکوم خواهند شد و درصورتی که جرم زن اثبات گردد نشوز به شمار می‌رود و به او نفقه تعلق نمی‌گیرد. ولی مهریه باید به او پرداخت شود.در مورد مردی که جرم رابطه نامشروع مرتکب شده و همسر او بتواند اثبات کند که این امر موجب عسر و حرج او شده و با تشخیص قاضی می‌تواند از دلایل طلاق از طرف زوجه باشد.

حکم رابطه نامشروع با رضایت طرفین بین دختر و پسر مجرد

در شرایطی که بین یک دختر و پسر رابطه نامشروع اتفاق افتاده باشد، مجازاتی که برای هر یک از آن‌ها در نظر گرفته می‌شود، تا 100 ضربه شلاق است. اگر زنا بین این دو نفر اثبات شود، میتواند منجر به حکم اعدام شود.

اثبات روابط نامشروع بعد از چند‌سال چگونه است؟

مجازات جرم روابط از نوع نامشروع در زمره مجازات تعزیری درجه شش قرار دارد. بنابراین با گذشت پنج سال از تاریخ ارتکاب جرم یا آخرین اقدام تعقیبی و تحقیقی و نیز گذشت هفت سال از زمان قطعیت حکم، اگر پیگیری صورت نگیرد و مجازات انجام نشود، مشمول مرور زمان می‌شود و مجازات لغو می‌گردد.

مجازات روابطه نامشروع در صورت رضایت طرفین چیست؟

حکم روابط نامشروع حتی با رضایت طرفین، به موجب ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی، از یک تا نود و نه ضربه شلاق خواهد بوده که گاهی مجازات تکمیلی نیز مورد حکم قرار می گیرد.

نحوه شکایت جرم رابطه نامشروع چگونه است؟

اگر شخصی از همسرش بابت جرم روابط نامشروع جنسی و جسمانی (مثل بوسیدن، در آغوش گرفتن و غیره ) شکایت دارد باید مستقیما به دادگاه اعلام جرم و شکایت کند و اگر  شاکی مدعی است که رابطه نامشروع غیر جسمانی مثل پیامک تلگرام و غیره باید به دادسرا مراجعه کند.اگر شکایت شاکی خصوصی مثل همسر با وجود ادله ای محکمه پسند باشد، دادگاه متهم را احضار می کند و در خصوص خصوص اتهام انتسابی تحقیق می نماید.اگر دلیل جرم ارتباط تلفنی و پیامکی باشد، دادگاه یا دادسرا می تواند از اپراتور مربوطه تلفن همراه، اطلاعات (داده های) مربوط به تماس های تلفنی و پیامک های متهم را به جهت بررسی اخذ کند.

رابطه نامشروع جرم غیر قابل گذشت است؟

روابط نامشروع از جمله جرایمی است که قانون مجازات آن را جرم دانسته و برایش مجازات تعیین کرده است، و یکی از جرایم منافی عفت است که نیازی به شاکی خصوصی ندارد. یعنی جرم روابط نامشروع به دلیل اینکه موجب برهم زدن نظم جامعه میشود، از جرایم غیرقابل گذشت می باشد.در صورتیکه شاکی خصوصی وجود نداشته باشد و یا شاکی از شکایت خود رضایت بدهد، مجازات فرد از بین نمی رود. مثلا اگر مردی مرتکب روابط نامشروع شود و همسرش گذشت کند، مجازات مرد ساقط نخواهد شد، ولی با گذشت وی ممکن است مجازات کمتری برای مرتکب جرم در نظر گرفته شود.

حکم زندان برای رابطه نامشروع

همانطور که گفته شد مجازات رابطه‌نامشروع ضربات شلاق یا جریمه نقدی است و حکم زندان برای رابطه نامشروع چندان معمول نیست. این حکم تنها در صورتی ممکن است داده شود که رابطه نامشروع در ملا عام صورت گرفته باشد و مردم شاهد آن بوده باشند.

به این ترتیب برای هر دو نفر و یا یکی از آن‌ها ممکن است حکم زندان نیز در نظر گرفته شود. البته از آنجایی که این اتفاق به ندرت پیش می‌آید، معمولا زندان جزو مجازات‌های اصلی رابطه نامشروع قرار داده نمی‌شود.

رسیدگی به جرم رابطه نامشروع در صلاحیت کدام دادگاه است؟

رسیدگی به این جرم به صورت مستقیم در صلاحیت دادگاه کیفری ۲ و اگر به همراه رسیدگی به جرم زنای محصن یا محصنه باشد در صلاحیت دادگاه کیفری یک است.دادسرا و ضابطین حق ورود و تحقیق در جرائم منافی عفت را ندارند.

دادگاه صالح جرم زنا:

دادگاه رسیدگی کننده جهت جرایم منافی عفت دادگاه کیفری دو می باشد مگر اینکه در قانون در صلاحیت مرجع دیگری باشد ولی در جرایم دیگر منافی عفت همچون سنگسار، اعدام در دادگاه کیفری یک انجام می شود.

“ماده ۳۱۰ قانون آیین دادرسی کیفری”

«متهم در دادگاهی محاکمه می شود که جرم در حوزه آن واقع شود. اگر شخصی مرتکب چند جرم در حوزه‏ های قضائی مختلف گردد، رسیدگی در دادگاهی صورت می گیرد که مهمترین جرم در حوزه آن واقع شده باشد.

چنانچه جرائم ارتکابی از حیث مجازات مساوی باشد، دادگاهی که مرتکب در حوزه آن دستگیر شود، به همه آن‌ها رسیدگی می کند. در صورتی که متهم دستگیر نشده باشد، دادگاهی که در ابتدا تعقیب در حوزه آن شروع شده است، صلاحیت رسیدگی به تمام جرائم را دارد.»

 قربانیان تعرض جنسی:

قربانیان جرائم تعرض جنسی (حتی اگر تعرض منجر به زنا یا لواط نشده باشد) می توانند علیه تعرض‌ کنندگان شکایت نمایند. باید دانست که هیچ گونه مجازاتی شامل حال قربانی نخواهد شد.

نکات مهم و قابل توجه:

• رابطه نامشروع غیر قابل گذشت است. حتی در صورت رضایت شاکی خصوصی، مجازات فرد مرتکب پابرجاست.

• رابطه نامشروع تنها منوط به رابطه جنسی نیست. بلکه ارتکاب کاری خلاف عفت عمومی جامعه نظیر بی حجابی، رابطه نامشروع محسوب می شود.

• ارتکاب رابطه نامشروع توسط زن متاهل، منجر به حصول حق طلاق به مرد می شود و در صورتی که زن حق طلاق داشته باشد، این حق از وی ساقط می شود.

• ارتکاب رابطه نامشروع توسط زن متاهل، در حق دریافت مهریه وی بی تأثیر بوده و این حق از وی ساقط نمی شود.

• ارتکاب رابطه توسط زن متاهل، حق دریافت نفقه گذشته را از وی ساقط نمی کند.

• ارتکاب رابطه توسط زن متاهل، حق ارث وی را از جانب شوهر ساقط نمی کند.

• ارتکاب رابطه توسط مرد متاهل، منجر به حصول حق طلاق به زن می شود.

• تعیین تکلیف حضانت فرزند در حالتی که زن مرتکب رابطه نامشروع شده، بر عهده قاضی و بنابه مصلحت فرزند خواهد بود.

• طلاق بدون علت زن توسط مرد، منجر به پرداخت نصف اموال و اجرت المثل از جانب مرد به زن خواهد بود.

• ترک خانه و زندگی مشترک توسط زن و سکونت در محلی دیگر و در عین حال ارتکاب رابطه نامشروع توسط وی، منجر به دریافت اجازه ازدواج مجدد از جانب دادگاه به مرد می شود و زن به دلیل ازدواج مجدد شوهرش حق طلاق نخواهد داشت.

• تحت تعقیب قرار دادن ارتکاب اعمال منافی عفت توسط زن و مرد در حریم خصوصی خود و با رضایت هر دو آنها، ساده نبوده و مراجع قانونی مجاز به تحقیق در خصوص آنها نیستند.

نتیجه گیری و جمع بندی:

از جمله عوامل گرايش زنان و مردان متاهل به روابط نامشروع جنسی عبارتند از:

• نارضايتی جنسی در روابط زناشویی

• نارضايتی عاطفی در روابط زناشویی

• انتقام از همسر در قبال بی وفایی وی

• تنوع طلبی

سؤالات متداول❔

▪️آیا رابطه نا مشروع همان زنا است؟

خیر رابطه نا مشروع و زنا تفاوت هایی دارند.

▪️ حکم روابط نامشروع با رضایت طرفین چیست؟

حکم روابط از نوع نامشروع با رضایت طرفین، به موجب ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی، از یک تا نود و نه ضربه شلاق خواهد بود.

▪️ آیا محکومیت شخص به جرم روابط نامشروع برای او سابقه کیفری به دنبال دارد؟

محکومیت به جرم روابط نامشروع برای شخص سابقه کیفری نخواهد داشت.

▪️ آیا زن شوهردار محکوم به جرم روابط نامشروع از دریافت نفقه و مهریه محروم خواهد شد؟

به او نفقه تعلق نمی‌گیرد. ولی مهریه باید به او پرداخت شود.

▪️ آیا با گذشت چند سال از وقوع جرم ر.وابطه نامشروع، امکان اثبات آن وجود دارد؟

در صورت گذشت پنج سال از تاریخ ارتکاب جرم یا آخرین اقدام تعقیبی و تحقیقی و نیز گذشت هفت سال از زمان قطعیت حکم، مشمول مرور زمان می‌شود و مجازات لغو می‌گردد.

▪️ آیا اثبات رابطه نامشروع پیامکی و اثبات روابط نامشروع با پرینت مکالمات امکان‌پذیر است؟

پرینت تماس‌های تلفنی و پیامک‌های افراد می تواند برای اثبات جرم مورد استفاده قرار بگیرد اما این مدارک به تنهایی کافی نیستند و ضروری است که ادله دیگری موجود باشد.

▪️مجازات رابطه‌نامشروع در تخلفات اداری چیست؟

این مجازات مانند مجازات‌رابطه نامشروع در شرایط عادی تعیین می‌گردد و می‌تواند شامل موارد گفته شده باشد. البته ممکن است توسط رییس اداره مجازات‌های دیگری نظیر اخراج نیز در نظر گرفته شود.

▪️مجازات رابطه نامشروع در نیروهای مسلح چگونه تعیین می‌شود؟

نظامی بودن فرد خاطی که مرتکب رابطه‌نامشروع شده است تاثیری در مجازات او ندارد و مانند افراد عادی در این مورد با او برخورد خواهد شد. البته طبق گفته برخی از متخصصان در برخی موارد نظامی بودن و مرتکب جرم شدن می‌تواند سبب تشدید در مجازات نیز بشود.

             ⚖

وکیل رضا بهروز با سال‌ها تجربه در زمینه حل انواع پرونده‌های کیفری و خانواده آماده ارائه مشاوره قدم به قدم به شماست. اگر هم اکنون نگران حکم رابطه نامشروع با رضایت طرفین بوده و یا نیاز به مشاوره با وکیل کیفری دارید می‌توانید با ما تماس حاصل فرمایید .
برای رفع اتهام ارتکاب روابط نامشروع، خود شخص به تنهایی قادر به انجام آن نخواهد بود. برای کارساز بودن دفاعیات شخص، وجود وکیل مجرب ضروری است. دفاع وکیل از فرد بی گناه منجر به تبرئه راحت تر و سریع تر متهم می شود وکیل رضا بهروز شما را به بهترین نحو یاری میکند 
جهت دریافت مشاوره کیفری تلفنی در خصوص مجازات رابطه نامشروع میتوانید با تلفن09128892520📞
تماس حاصل بفرمایید.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا